Praktijk Angelique Nederpel | Werkwijze
9
page-template-default,page,page-id-9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Werkwijze

Hoe gaan we te werk?
Angelique Nederpel begeleidt volwassenen in een individueel traject. Voorafgaand aan een begeleidingstraject zal eerst een intakegesprek plaatsvinden. We maken kennis met elkaar en samen kijken we naar jouw (hulp-)vraag. Na het intakegesprek besluiten we samen al dan niet een traject te starten. Gemiddeld duurt een traject 6 tot 10 sessies. Het aantal sessies van jouw traject zal afhankelijk zijn van je (hulp-)vraag. Een sessie duurt gemiddeld 60 tot 75 minuten.
Na 6 tot 10 sessies is er gelegenheid voor een evaluatie. We kijken of jouw (hulp-)vraag beantwoord is en of je eventueel samen nog verder wilt werken.

 

Welke werkwijze/methode wordt er gebruikt?
Angelique Nederpel werkt vanuit het hier en nu, met wat er op dit moment in jouw leven speelt. We werken ervaringsgericht, dat wil zeggen dat we er niet alleen over praten, maar dat je ook werkelijk gaat ervaren.

Werkvormen en methodes die worden gebruikt komen o.a. uit: Gestalt-therapie, Psychosynthese, Bio-energetica, Systemisch werk, Lichaamsgericht werk, Visualisaties, Mindfulness en uit het Boeddhistisch gedachtengoed van Thich Nhat Hanh.