Praktijk Angelique Nederpel | Over ons
7
page-template-default,page,page-id-7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over Angelique Nederpel

Het is fijn om te weten wie Angelique Nederpel is en haar wat beter te leren kennen.

 

Angelique Nederpel Angelique Nederpel is 20 jaar werkzaam geweest als huisarts. Als huisarts heeft ze altijd belangstelling gehad voor mensen met hun persoonlijke verhalen. Mensen in al hun kwetsbaarheid, met hun gevoelens, hun ervaringen, hun drijfveren en hun motieven. Het was daarom een logische stap om extra opleidingen in deze richting te volgen en zich te specialiseren in de psychosociaal therapie. Met haar jarenlange kennis en ervaring als huisarts en haar vaardigheden als therapeut heeft Angelique Nederpel alles in huis om jou te begeleiden en te helpen met het vinden van antwoorden op jouw (hulp-)vraag.

 

Angelique Nederpel kunnen we omschrijven als:
rustig, aandachtig, zonder oordeel, betrokken, nuchter (‘niet zweverig’).

 

Mijn visie

Lichaam en geest vormen samen een geheel. Het één kan niet zonder het ander. Een goede balans tussen beide is ontzettend belangrijk voor het welzijn (zowel fysiek als mentaal) en het geluk van mensen. Soms is die balans verstoord geraakt en is zorg en aandacht nodig, ook door jezelf, om die balans weer te herstellen. Ik help je daar graag bij.

aanhalingstekens